Видове плащане

Поръчаните стоки могат да бъдат платени по следния начин

 1. Разплащане при доставка
 2. Чрез кредитна / дебитна карта (Visa, Visa Electron, V Pay, MasterCard, Maestro).
 3. Банков превод
 4. По електронен път с ePay.bg

Крайната цена на поръчката се получава като към цената на поръчаните артикули се прибавят разходите за доставка.
 1. Разплащане при доставка
  • На посоченият от вас e-mail ще бъдете уведомени за окончателната сума, която дължите. При получаване на поръчката заплащате на куриера тази сума и нищо повече.
 2. Чрез кредитна / дебитна карта (Visa, Visa Electron, V Pay, MasterCard, Maestro).
  • След като оформите своята поръчка, системата ни автоматично Ви прехвърля в виртуалния ни пос терминал. За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:
   • - Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка
   • - Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)
   • - В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.
   При доставка на стоката не дължите нищо на куриера.
 3. Банков превод
  • При избиране на този метод, можете да извършите банков превод. При оформяне на поръчка, ще получите писмо с нашите банкови данни. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера.
 4. По електронен път с ePay.bg
  • След като оформите своята поръчка, системата ни автоматично Ви прехвърля в www.ePay.bg. От там ако имате регистрирано потребителско име, го въвеждате и потвърждавате плащането. В противен случай, се налага да се регистрирате преди това. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера.
Важно: При необходимост от връщане на платени с карта суми, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!