-30%

Етажерка за под Leena металик в цвят черен орех 80x30x142см

Art No: 114097 | Марка: pakoworld |
Поръчката Ви ще бъде доставена след 3-7 дниПодова етажерка Leena металик в цвят черен орех 80x30x142см

Технически характеристики:
Рамка от изключително издръжлив метал. Здрава конструкция с устойчивост на натоварване и износване. Повърхностите на рафтовете са изработени от MDF с висока якост. Разполага със седем MDF рафта, предлагащи множество възможности за открито поставяне на вашите предмети, както и два метални рафта. Предлага се в цвят тъмен черен орех. Идеален за организиране на вашата кухня. Размери на продукта:
Дължина: 80см Широчина: 30см Височина: 142см Информация за материала:
MDF (плочи от влакна със средна плътност): MDF е производно на дърво. При производството му се използват смоли (лепила) за свързване на дървесни влакна, които се пресоват със специални нагрети преси. По-плътен е от ПДЧ и устойчив на износване. Също така не абсорбира влага. Метал: Металът се използва широко в производството на мебели, като предлага набор от предимства пред други материали. Той е изключително устойчив на износване, идеален за мебели, предназначени за ежедневна употреба в взискателни среди. Поддържа перфектно формата и структурата си, осигурявайки стабилност и дълготрайност на мебелите. В допълнение към свойствата, споменати по-горе, металът може да има други характеристики, като антимикробно действие (мед) или проводимост (молибден). Инструкции за поддръжка:
MDF: За да го почистите, използвайте мека суха кърпа, за да премахнете праха и мръсотията. За петна използвайте мека кърпа с топла вода и мек сапун. Внимателно избършете повърхността, докато петното бъде отстранено. Накрая избършете повърхността старателно със суха кърпа. MDF е чувствителен към влага, така че е важно да го предпазите от влага. Незабавно избършете всякакви течности. Не използвайте силни почистващи препарати или химикали, тъй като те могат да повредят MDF. Метал: Ако става дума за метални мебели за вътрешни помещения, препоръчителният избор е избърсване с прах или почистване с влажна кърпа на редовни интервали. Въпреки това, ако са външни метални мебели, трябва да следвате следните стъпки: За по-дълга защита намажете вашите метални мебели със защитен крем, който можете лесно да закупите от търговските обекти. Ако вашите мебели са обработени и боядисани по метода на прахово боядисване (електростатична боя), то те са много издръжливи и лесни за почистване с влажна кърпа. Ако вашите метални мебели нямат електростатична боя, тогава трябва да внимавате повече и да ги пазите от вода и влага. Можете да ги покриете със специални покривала, а през зимата, ако е възможно, да ги пренесете на закрито. Ако забележите ръжда, отстранете я с масло и след това нанесете антикорозионен лак, преди да боядисате повърхността с боя, устойчива на окисление. Забележки:
Продуктът се доставя във фабрична опаковка с подробно ръководство за монтаж. Цветовият нюанс на продукта може леко да се различава от фотографското представяне на вашия екран.

Промоцията изтича след 0 часа, 24 минути.

*Или изчерпване на количествата!

294.00лв. Отстъпка: 88.00лв.
206.00лв.
Безплатна* доставка до 24 часа*
Начин на плащане
Преглед и избор преди плащане
Лесна замяна и връщане до 14 дни
Свържи се с нас

Отзиви от клиенти

eladabg.com си запазва правото без предизвестие да променя цени и спецификации на стоките. Снимките са с информативен характер и понякога съдържат неточности и декорации невключени в описанието на продукта.