Матраци Universe Plus Двулицев

Art No: 4901

 • От едната страна на ядрото е разположен слой от 100% латекс (4 см), който е изключително еластичен материал със структура от множество отворени, пълни с въздух микроклетки, оптимизираща въздухопропускливостта му. Сред останалите ценни качества на латекса трябва да се посочат неговата хигиеничност, постигната чрез самия производствен процес, включващ няколко основни фази на изпиране, както и фактът, че латексовата пяна е хипоалергична и не осигурява среда за развитие на вредни микроорганизми. Производството на самия латекс отговаря на Latex Eco Standart, гарантиращ безвредността на използваните вещества както за здравето, така и за околната среда. В този ред на мисли може да се посочи, че всички производствени бази на Sealy работят в съответствие с международния стандарт ISO 14001, насочен към ограничаване промишлените отпадъци и вредните въздействия върху природата.
 • От другата страна на ядрото намира място слоят от термоактивна Memory foam (6 см), чието предназначение е да реагира своевременно към индивидуалните особености на тялото, давайки нужната му опора и мекота, където е необходимо, без притискане и обратен натиск.
 • Между слоевете от латекс и мемори пяна е разположен един основен пласт от 10 см полиуретанова пяна с висока плътност. Специфичното при него е, че е с обособени седем комфортни зони, съобразени със специфичните анатомични особености на различните части от тялото. Това спомага за заемане на здравословна позиция по време на сън, като също така се постига и равномерно разпределяне на тежестта по цялата повърхност на матрака.
 • Самият текстил е преминал специална антибактериална обработка Silver Protect, която е устойчива на пране. Тя защитава матрака от проникването на всякакви вредни микроорганизми, които могат да предизвикат различни алергии. Втъканите в текстила сребърни нишки оказват терапевтично влияние при кожни, респираторни, нервни и редица други здравни проблеми. Калъфът е подплатен с памучно жарсе, което се грижи за своевременното абсорбиране на влагата и предаването й на околната среда. Слоят от кухи хипоалергенни влакна (300 гр/м2) е насочен към повишаване на терморегулацията.
 • Отличната вентилация на матрака се поддържа както от качествата на използваните материали, така и от специалния 3D мрежест кант, който е с изключително висока степен на въздухопропускливост. Освен това той е обкрайчен с два ципа, като по този начин външният калъф на матрака се разделя на две основни части, което улеснява свалянето и обратното му поставяне.
 • Дебелина: 22 см
 • Гаранция: 5 години

 • Размер може да изберете опционално от падащото меню
  Марка: Sealy
  Опции:
  Размер:
  80/190(см.)80/200(см.)90/190(см.)90/200(см.)120/190(см.)120/200(см.)160/190(см.)160/200(см.)165/190(см.)165/200(см.)180/200(см.)
  Цена:
  1,649.00лв.

  eladabg.com си запазва правото без предизвестие да променя цени и спецификации на стоките. Снимките са с информативен характер и понякога съдържат неточности и декорации невключени в описанието на продукта.