Здравейте! Вход или регистрация.
Доставка до 24часа
Раздели
Sevdalina Stamova
5 от 5 звезди!
"Здравейте!Очарована съм от професионализма ви относно контакта с клиентите,експресното обслужване и доставка!А за продуктите,които предлагате,просто са чудесни-доказали се като качество и дизайн.Пожелавам ви много успехи и занапред!"

Мария Хаджийска
5 от 5 звезди!
"Благодаря ви, за прекрасното обслужване. Продуктът, който закупих от вас е страхотен, обслужването коректно, а доставката бърза."

Диляна Иванова
5 от 5 звезди!
"спалният комплект е страхотен,а комуникацията и обслужването перфектно,много благодаря на всички в екипа .Продуктите На ТАС ще препоръчам на приятели."

Сашка Таскова
5 от 5 звезди!
"Много съм доволна от всичко - продуктът, обслужването и доставката. Корекциите, които поръчах бяха изпълнени съвсем точно и качествено. Получих отговор и обгрижване по всички въпроси, които имах. Качеството на материята е наистина чудесно. Не ми се ставаше от леглото сутрин"

Валентина Петревска
5 от 5 звезди!
"KACHESTVENI STOKI"

Информация
Онлайн пазаруват
Пазаруват 26 клиенти
Подкатегории

ПЕРДЕТА

Пердетата придават усещане за уют, топлина и изисканост. Разполагаме с огромен асортимент от пердета и завеси /включително и готови/.

РЕСНИ

Това е последният писък в модата на интериорното текстилно обзавеждане!
Много стилни, фини и същевременно практични, те променят облика на помещението, правейки го комфортно и луксозно.
Създават илюзията за наличието на преграда, която всъщност липсва. Използват се както вместо съвременни и стилни пердета, така и за декорация и отделяне на различни обеми в едно помещение.
Нови продукти

пердета | спално бельо | завеси | пердета завеси | tac | олекотени завивки | шалтета