Здравейте! Вход или регистрация.
Доставка до 24часа
Раздели
Viktoriya Vicheva
4 от 5 звезди!
"Всичко беше наред,нямахме проблеми с доставката,но едно не ми хареса-като платих с карта ми се взема някаква такса,докато в други сайтове при плащане с карта няма такси и доставката е безплатна(нали се плаща предварително) :)"

Нина Дамянова ( Филева)
5 от 5 звезди!
"Здравейте :) Комплекта е страхотен. Веднага ми стана любим. От скоро го ползвам, но няма признаци за избледняване на цветовете. Много съм доволна. Благодаря за бързата доставка и коректното отношение!!! Поздрави на екипа Ви!"

Валентина Павлова
5 от 5 звезди!
"Очарована съм от бебешките чаршафи. Със сигурност ще пазарувам пак."

NICOLETA IONELA MANZ
5 от 5 звезди!
"Multumesc pentru rapiditatea cu care ati raspuns comenzii. Produsele sunt bune...aveam deja de la aceesi firma. O recomandare: posibilitatea clientului de a urmari comenzile facute pe site."

Петя Димова
5 от 5 звезди!
"Доволна съм от продукта. Доставката беше бърза. Благодарна съм за подаръка към пратката! Нямам забележки. С удоволствие ще използвам отново услугите Ви! Желая успех!"

Информация
Онлайн пазаруват
Пазаруват 29 клиенти
Подкатегории

ПЕРДЕТА

Пердетата придават усещане за уют, топлина и изисканост. Разполагаме с огромен асортимент от пердета и завеси /включително и готови/.

РЕСНИ

Това е последният писък в модата на интериорното текстилно обзавеждане!
Много стилни, фини и същевременно практични, те променят облика на помещението, правейки го комфортно и луксозно.
Създават илюзията за наличието на преграда, която всъщност липсва. Използват се както вместо съвременни и стилни пердета, така и за декорация и отделяне на различни обеми в едно помещение.
Нови продукти

пердета | спално бельо | завеси | пердета завеси | tac | олекотени завивки | шалтета