Здравейте! Вход или регистрация.
Доставка до 24часа
Раздели
Антоанета Костадинова
5 от 5 звезди!
"Много бързо и коректно обслужване, много съм доволна от спалното бельо."

Десислава Димова
5 от 5 звезди!
"най-важното за мен е, че докато не отсъствах от работа, получих това, което ми беше нужно. Това, което ми беше доставено - телескопични корнизи, отговаря напълно на това, което бях поръчала. Благодаря!"

Георгина Крачунова
5 от 5 звезди!
"С една дума-ОТЛИЧНО!"

Вероника Кулева
5 от 5 звезди!
"Спалното бельо е чудесно. Експресна доставка, което много ми хареса - Благодаря!"

Дима Лидиянова-Христова
5 от 5 звезди!
"Чаршафите на TAC, които поръчах от вас за пореден път доказаха, че са най-доброто, което може да се закупи на нашият пазар към момента и както винаги на живо изглеждат много по-добре, отколкото на картинката! Качеството е безпрецедентно.Благодаря и за бързата и точна доставка "

Информация
Онлайн пазаруват
Пазаруват 46 клиенти
Подкатегории
БАМБУК
Наистина има такова луксозно спално бельо! Това е последното постижение в технологията за производство на текстилни тъкани. Универсалното съдържание на специално обработените бамбукови нишки предават на материята не само по-голяма здравина и хигроскопичност, но и възможността да диша, т.е. да пропуска влагата само от вътре навън, като същевременно ограничава преминаването на топлина.
Фирма "ISSIMO" специализирана в производството на луксозно спално бельо произведено от тъкан с високо ( 70%) съдържание на бамбук. Препоръчваме тази материя само на ценители на лукса, комфорта и здравословният начин на живот.

РЕАКТИВЕН ПЕЧАТ
Това е най-съвременната и качествена технология на печат. Характеризира се с по-голяма устойчивост на цветовете при: пране, сухо триене и пот. Реактивният печат осигурява по-ярки и наситени цветове. Производителите рядко го използват заради по-скъпите технологии и крайни цени на изделията. Десените с реактивен печат са: всяко луксозно спално бельо и всички сатенени изделия.

ПАТЕНТ
По-голяма част от десените, особено тези от сатениран памук, луксoзните и детските, са с патентите на "Benetton", "Disney", "Ferrari", "Pierre Cardin" и др. Производители като "ISSIMO" и "SAREV" използват както собствени дизайнери, така и известни дизайнери от Италия и Франция.

ЕКОЛОГИЯ И КАЧЕСТВО
Производството на фирма “ISSIMO” притежава сертификат TS N ISO 9001: 2000 a, останалите производители 4 Еко Текс Стандарт 100. Това е признание за качество, екологична чистота и безвредност на материите. За издаването на тези сертификати се анализират не само изделията, но и производствените процеси като се изисква прилагането на технологии, гарантиращи отсъствието на токсични вещества.
Нови продукти

пердета | спално бельо | завеси | пердета завеси | tac | олекотени завивки | шалтета