Здравейте! Вход или регистрация.
Доставка до 24часа
Раздели
Антоанета Демирова
5 от 5 звезди!
"Бях притеснена, но останах изключително доволна от обслужването (получих незабавно обаждане, служителката бе готова да обсъди и най-малкия детайл) и доставката (по-малко от 24 часа)! Препоръчвам на всички като коректен търговец! Кутията (на която държах, защото бельото е за п"

Наталия Крумова
5 от 5 звезди!
"Останах много доволна от поръчката. Цената беше най-добрата, която намерих. Качеството на стоката е отлично. Куриерската фирма изпълни срока от 24 часа. Ще ви препоръчвам на приятели и познати. Благодаря за всичко!"

Венера Падежка
5 от 5 звезди!
"Много съм доволна от поръчката, обслужването и доставката. Всичко беше много добре организирано!"

Мая Иванова
5 от 5 звезди!
"Благодаря за прекрасното обслужване. Изключително доволна съм и Ви поздравявам за вашите професионализъм, бързина и качество на услугата."

Елка Георгиева
5 от 5 звезди!
"Одеалото, което получих навреме е много красиво,и с плътност! МНОГО СЪМ ДОВОЛНА ИЗОБЩО и от останалите продукти-чаршафите на„TAЧ""

Информация
Онлайн пазаруват
Пазаруват 32 клиенти
Подкатегории
БАМБУК
Наистина има такова луксозно спално бельо! Това е последното постижение в технологията за производство на текстилни тъкани. Универсалното съдържание на специално обработените бамбукови нишки предават на материята не само по-голяма здравина и хигроскопичност, но и възможността да диша, т.е. да пропуска влагата само от вътре навън, като същевременно ограничава преминаването на топлина.
Фирма "ISSIMO" специализирана в производството на луксозно спално бельо произведено от тъкан с високо ( 70%) съдържание на бамбук. Препоръчваме тази материя само на ценители на лукса, комфорта и здравословният начин на живот.

РЕАКТИВЕН ПЕЧАТ
Това е най-съвременната и качествена технология на печат. Характеризира се с по-голяма устойчивост на цветовете при: пране, сухо триене и пот. Реактивният печат осигурява по-ярки и наситени цветове. Производителите рядко го използват заради по-скъпите технологии и крайни цени на изделията. Десените с реактивен печат са: всяко луксозно спално бельо и всички сатенени изделия.

ПАТЕНТ
По-голяма част от десените, особено тези от сатениран памук, луксoзните и детските, са с патентите на "Benetton", "Disney", "Ferrari", "Pierre Cardin" и др. Производители като "ISSIMO" и "SAREV" използват както собствени дизайнери, така и известни дизайнери от Италия и Франция.

ЕКОЛОГИЯ И КАЧЕСТВО
Производството на фирма “ISSIMO” притежава сертификат TS N ISO 9001: 2000 a, останалите производители 4 Еко Текс Стандарт 100. Това е признание за качество, екологична чистота и безвредност на материите. За издаването на тези сертификати се анализират не само изделията, но и производствените процеси като се изисква прилагането на технологии, гарантиращи отсъствието на токсични вещества.
Нови продукти

пердета | спално бельо | завеси | пердета завеси | tac | олекотени завивки | шалтета