Здравейте! Вход или регистрация.
Доставка до 24часа
Раздели
Milena Sergeeva
5 от 5 звезди!
"Бърза доставка и коректно отношение! Благодаря!"

Антония Димитрова
5 от 5 звезди!
"Изключително доволна съм както от продукта, който закупих, така и от бързината на изпълнение и доставка на поръчката ми. Хареса ми и отношението на консултантите, които се свързаха с мен, и по телефона, и чрез имейл. Без никакво колебание бих пазарувала отново от вас както и "

tanq kurteva
5 от 5 звезди!
"blagodarim vi za perdetata koito pora4ahme,neveroqtni sa a uhivaneto perfektno.mnogo sme dovolni ot obslujvaneto...gilaem vi mnogo uspehi na vahata firma....leka ve4er"

Красимира Генова
5 от 5 звезди!
"Предлаганите продукти са с много високо качество! Изпълнението на поръчката е точно и коректно. Магазин ЕЛАДА ще Ви спести време и пари. Препоръчвам Ви да му се доверите за Вашите покупки!"

Стела Павлова
5 от 5 звезди!
"Много съм доволна от бързото и качествено изпълнение на поръчката. Освен поръчаните от мене мостри, получих и още няколко, и съм много доволна, защото определено направих своя избор."

Информация
Онлайн пазаруват
Пазаруват 16 клиенти
Подкатегории
БАМБУК
Наистина има такова луксозно спално бельо! Това е последното постижение в технологията за производство на текстилни тъкани. Универсалното съдържание на специално обработените бамбукови нишки предават на материята не само по-голяма здравина и хигроскопичност, но и възможността да диша, т.е. да пропуска влагата само от вътре навън, като същевременно ограничава преминаването на топлина.
Фирма "ISSIMO" специализирана в производството на луксозно спално бельо произведено от тъкан с високо ( 70%) съдържание на бамбук. Препоръчваме тази материя само на ценители на лукса, комфорта и здравословният начин на живот.

РЕАКТИВЕН ПЕЧАТ
Това е най-съвременната и качествена технология на печат. Характеризира се с по-голяма устойчивост на цветовете при: пране, сухо триене и пот. Реактивният печат осигурява по-ярки и наситени цветове. Производителите рядко го използват заради по-скъпите технологии и крайни цени на изделията. Десените с реактивен печат са: всяко луксозно спално бельо и всички сатенени изделия.

ПАТЕНТ
По-голяма част от десените, особено тези от сатениран памук, луксoзните и детските, са с патентите на "Benetton", "Disney", "Ferrari", "Pierre Cardin" и др. Производители като "ISSIMO" и "SAREV" използват както собствени дизайнери, така и известни дизайнери от Италия и Франция.

ЕКОЛОГИЯ И КАЧЕСТВО
Производството на фирма “ISSIMO” притежава сертификат TS N ISO 9001: 2000 a, останалите производители 4 Еко Текс Стандарт 100. Това е признание за качество, екологична чистота и безвредност на материите. За издаването на тези сертификати се анализират не само изделията, но и производствените процеси като се изисква прилагането на технологии, гарантиращи отсъствието на токсични вещества.
Нови продукти

пердета | спално бельо | завеси | пердета завеси | tac | олекотени завивки | шалтета