Здравейте! Вход или регистрация.
Доставка до 24часа
Раздели
Лили Братанова
5 от 5 звезди!
"Всичко беше чудесно, благодаря Ви! За първи път пазарувам от вас и ме спечелихте като клиент.Доставката беше наистина експресна. Спалното бельо, което поръчах изглежда точно като на снимката, а материята е невероятна."

Силвия Бончева
5 от 5 звезди!
"Безпроблемна поръчка, доставка и..наслаждаване след покупката. След купените възглавници - 4 на брой, след малко ще поръчам и още 2 такива. Благодаря! Силвия"

Вера Маринова
5 от 5 звезди!
"Благодаря ви за бързото обслужване и доставка!"

Julieta Koleva
5 от 5 звезди!
"Очарована съм от одеалото което поръчах, благодаря ви че ви има!!"

Венера Падежка
5 от 5 звезди!
"Много съм доволна от поръчката, обслужването и доставката. Всичко беше много добре организирано!"

Информация
Онлайн пазаруват
Пазаруват 86 клиенти
Подкатегории
БАМБУК
Наистина има такова луксозно спално бельо! Това е последното постижение в технологията за производство на текстилни тъкани. Универсалното съдържание на специално обработените бамбукови нишки предават на материята не само по-голяма здравина и хигроскопичност, но и възможността да диша, т.е. да пропуска влагата само от вътре навън, като същевременно ограничава преминаването на топлина.
Фирма "ISSIMO" специализирана в производството на луксозно спално бельо произведено от тъкан с високо ( 70%) съдържание на бамбук. Препоръчваме тази материя само на ценители на лукса, комфорта и здравословният начин на живот.

РЕАКТИВЕН ПЕЧАТ
Това е най-съвременната и качествена технология на печат. Характеризира се с по-голяма устойчивост на цветовете при: пране, сухо триене и пот. Реактивният печат осигурява по-ярки и наситени цветове. Производителите рядко го използват заради по-скъпите технологии и крайни цени на изделията. Десените с реактивен печат са: всяко луксозно спално бельо и всички сатенени изделия.

ПАТЕНТ
По-голяма част от десените, особено тези от сатениран памук, луксoзните и детските, са с патентите на "Benetton", "Disney", "Ferrari", "Pierre Cardin" и др. Производители като "ISSIMO" и "SAREV" използват както собствени дизайнери, така и известни дизайнери от Италия и Франция.

ЕКОЛОГИЯ И КАЧЕСТВО
Производството на фирма “ISSIMO” притежава сертификат TS N ISO 9001: 2000 a, останалите производители 4 Еко Текс Стандарт 100. Това е признание за качество, екологична чистота и безвредност на материите. За издаването на тези сертификати се анализират не само изделията, но и производствените процеси като се изисква прилагането на технологии, гарантиращи отсъствието на токсични вещества.
Нови продукти

пердета | спално бельо | завеси | пердета завеси | tac | олекотени завивки | шалтета