Здравейте! Вход или регистрация.
Доставка до 24часа
Раздели
Благовеста Петрова
5 от 5 звезди!
"Хиляди благодарности за любезното, внимателно и експедитивно обслужване! Качеството на поръчаните от мен спални комплекти е обичайното за ТАС. Нямам абсолютно никакви забележки и препоръки - продължавайте все така и със сигурност ще спечелите още много лоялни клиенти!"

Яна Георгиева
5 от 5 звезди!
"Сътрудничката с която говорих беше много любезна, поръчката пристигна много бързо, и бебешкия спален комплект е страхотен, Благодаря Ви!"

Лилия Василева
5 от 5 звезди!
"Благодаря, спестих си много време по ходене по магазините благтодарение на вашият сайт!!"

Галина Радославова
5 от 5 звезди!
"Mного съм доволна от качеството на закупените от мен стоки, от ангажираността на служителите и интрересът им за задоволяване желанието на клиентите. Нямах проблеми и с доставките. Било много просто седиш си в къщи пред РС-то, поръчваш и си получаваш желаните стоки. Благодар"

Ирена Йорданова Колева
5 от 5 звезди!
"Продуктите в сайта са невероятни(супер качество)Получих поръчката още на другия ден.Благодаря Ви за бързото съдействие .Пожелавам успех)))"

Информация
Онлайн пазаруват
Пазаруват 25 клиенти
Подкатегории
БАМБУК
Наистина има такова луксозно спално бельо! Това е последното постижение в технологията за производство на текстилни тъкани. Универсалното съдържание на специално обработените бамбукови нишки предават на материята не само по-голяма здравина и хигроскопичност, но и възможността да диша, т.е. да пропуска влагата само от вътре навън, като същевременно ограничава преминаването на топлина.
Фирма "ISSIMO" специализирана в производството на луксозно спално бельо произведено от тъкан с високо ( 70%) съдържание на бамбук. Препоръчваме тази материя само на ценители на лукса, комфорта и здравословният начин на живот.

РЕАКТИВЕН ПЕЧАТ
Това е най-съвременната и качествена технология на печат. Характеризира се с по-голяма устойчивост на цветовете при: пране, сухо триене и пот. Реактивният печат осигурява по-ярки и наситени цветове. Производителите рядко го използват заради по-скъпите технологии и крайни цени на изделията. Десените с реактивен печат са: всяко луксозно спално бельо и всички сатенени изделия.

ПАТЕНТ
По-голяма част от десените, особено тези от сатениран памук, луксoзните и детските, са с патентите на "Benetton", "Disney", "Ferrari", "Pierre Cardin" и др. Производители като "ISSIMO" и "SAREV" използват както собствени дизайнери, така и известни дизайнери от Италия и Франция.

ЕКОЛОГИЯ И КАЧЕСТВО
Производството на фирма “ISSIMO” притежава сертификат TS N ISO 9001: 2000 a, останалите производители 4 Еко Текс Стандарт 100. Това е признание за качество, екологична чистота и безвредност на материите. За издаването на тези сертификати се анализират не само изделията, но и производствените процеси като се изисква прилагането на технологии, гарантиращи отсъствието на токсични вещества.
Нови продукти

пердета | спално бельо | завеси | пердета завеси | tac | олекотени завивки | шалтета