Здравейте! Вход или регистрация.
Доставка до 24часа
Раздели
Лидия Благоева
5 от 5 звезди!
"Здравейте! Искам да изкажа своята най-искрена и голяма благодарност за Вашата бърза реакция, за това, че веднага за 1 ден успяхте да ми доставите поръчаните от мен пердета. Благодаря на целия екип за отзивчивостта, за доброто отношение, за желанието, с което обгрижвате своит"

Маргарита Иванова
5 от 5 звезди!
"Бързо, точно, коректно обслужване и доставка, много вежливо и внимателно отношение на оператора в проведените разговори! Въобще всичко по отношение на поръчката и доставката на поръчаната стока е на високо ниво! Желая Ви много успехи!"

Елка Комитова
5 от 5 звезди!
"Поръчката отговаря на очакванията ми! Благодаря ! Ваш и БЪДЕЩ клиент ! Поздрави! Елка"

Daniela Yordanova
4 от 5 звезди!
"Здравейте,мнението ми относно спалното бельо е отлично,много сьм доволна от избора си.Но мнението ми относно доставката не е толкова добро,нямам в предвид самата доставка,защото тя стана на време, а става въпрос за сумата която ми каза доставчикът,че трябва да платя,вместо "

Анжела Найденова
5 от 5 звезди!
"Очарована съм от отношението с клиентите, поръчката пристигна много бързо, а за качеството- то просто е без компромис. Само да споделя за сравнение- ползвам вече 7 години два спални комплекта на TAC (ранфорс), на които не са мръднали нито цветовете, нито размерите. Винаги препо"

Информация
Онлайн пазаруват
Пазаруват 7 клиенти
Няма нито един артикул в тази категория.

пердета | спално бельо | завеси | пердета завеси | tac | олекотени завивки | шалтета