Матраци Biomattress Двулицев

Art No: 4898

 • Ядрото на модела е изградено от 100% натурална латексова суровина, в която са обособени три опорни зони, благодарение на технологията Bodyzones. Тази иновация в производството повишава адаптационните качества на матрака спрямо всеки един потребител, независимо от теглото и височината му. Вградената подсилваща мрежа в латексовото ядро, на етапа, когато още е във вид пяна, значително увеличава ортопедичността на матрака, като не позволява прекалено потъване на тялото в областта на кръста и таза, подпомайки заемането на правилна позиция за сън. Чрез Bodyzones се оформят и седем зони на релаксация (за стъпала, колена, бедра, таз, гръб, рамене и глава), които са съобразени със специфичния натиск на различните части от тялото и необходимостта им от точно определена опора и мекота. Ползите за потребителя са несравними - здравословно положение на тялото, прецизна поддръжка, равномерно разпределяне на тежестта, отпускане на мускулатурата, подобряване на периферното кръвообращение и не на последно място - дълга експлоатация на матрака и пълноценнен, ободряващ сън. Естественият произход на използвания латекс е гарантиран от Университета в Генуа.
 • Външния калъф на матрака, който е двусезонен и с цип. Изработен е от биоразградимия текстил Biocell - нежна към кожата материя, изградена от целулозни влакна и подплатена с жарсе от памук, грижеща се за разсейване на отделената от тялото влага. Biocell проявява отлична устойчивост при сухо почистване, като позволява и пране в домашни условия (до 60°C).
 • Лятната страна на калъфа е подплатена с терморегулиращи хипоалергенни влакна и специална вата Four Seasons, съдържаща памук, вълна и кухи влакна, грижещи се за нивото на топлина. Зимната страна съдържа слой фина камилска вълна Camelhair wool, славеща се с топлинните си качества, към която са добавени хипоалергични кухи влакна.
 • Дебелина: 22 см
 • Гаранция: 5 години

 • Размер може да изберете опционално от падащото меню
  Марка: Sealy
  Опции:
  Размер:
  80/190(см.)80/200(см.)90/190(см.)90/200(см.)120/190(см.)120/200(см.)140/200(см.)160/190(см.)160/200(см.)165/190(см.)165/200(см.)180/200(см.)
  Цена:
  1,949.00лв.

  eladabg.com си запазва правото без предизвестие да променя цени и спецификации на стоките. Снимките са с информативен характер и понякога съдържат неточности и декорации невключени в описанието на продукта.